Even Pauze: Nog geen stil leven !

Oorspronkelijk hadden wij gehoopt nu wel onderweg te zijn op onze reis. Eind januari van dit jaar vatten we ons plan op om bijna alles te verkopen en onbepaalde tijd door Europa te gaan reizen.

Het liep echter anders. Poetin viel Ukraïne binnen op 24 februari. De eerste makelaar deed erg lang over de werkzaamheden waardoor het huis niet snel online kwam en toen het online kwam – zoals je eerder hebt kunnen lezen – bleven er fouten gemaakt worden. Wij namen afscheid van de makelaar en kozen een andere makelaar. Het advies was om het huis pas na de zomervakantie online te zetten want in die periode gebeurt er toch niets. We zijn heel blij met de huidige makelaar. Op alle fronten veel professionelere aanpak. Dankzij de adviezen van de door hen gestuurde styliste is ons huis een opgeruimde schone showroom (ook wel stilleven 😉 ). Dat leverde veel betere foto’s op FUNDA op. Zie hier het resultaat. Echter helaas: er hebben zich tot nu toe slechts 2 potentiële kijkers gemeld en beiden hebben op de dag van de bezichtiging geannuleerd omdat er een ander huis in beeld kwam.


Het is duidelijk dat tussen januari en nu de huizenmarkt is veranderd, zeker in de prijsklasse waarin ons huis zit. Wij houden toch vast aan ons plan om pas op reis te gaan als het huis ofwel verkocht is ofwel verhuurd is (wat op enig moment een optie wordt).
Nu het verkoopproces minder snel gaat en ik (Antoon) al meerdere verzoeken kreeg om een opdracht uit te voeren (ik ben al jaren zzp-er) hebben we besloten dat ik inderdaad een opdracht van circa 5 maanden ga doen en dat we dus de reisplannen een aantal maanden uitstellen.

Het gevolg is dan ook dat we de komende maanden alleen een blog zullen schrijven als er echt iets te melden is. Zoals het er nu naar uit ziet kan dat dus zomaar een aantal maanden duren.

We hadden gehoopt jullie nu al mooier nieuws te kunnen vertellen. Hopelijk blijven jullie ingeschreven voor de updates en komen we over een paar maanden met het bericht dat we daadwerkelijk gaan vertrekken.


8 gedachten over “Even Pauze: Nog geen stil leven !”

  1. Ach Antoon en Marloes, toch wel een tegenvaller. Maar ergens natuurlijk ook een beetje een luxeprobleem dat je zo makkelijk weer een klus kan oppakken. Alles kantelt in een paar maanden behoorlijk, maar goed dat jullie aan je plan blijven vasthouden. Je hebt maar één koper nodig, hè. Succes met alles en ik blijf het volgrn

  2. Flexibiliteit en aanpassen, dat is straks ook het verhaal van de reis. Kan het niet rechtsom dan maar linksom. Groot gelijk dat jullie dit doen. De plannen worden alleen maar beter en gestyleerder.

    We blijven jullie volgen!
    Roelof en anita

  3. Hi Antoon, dank voor het verhaal. Wat jammer dat ontwikkelingen (inter)nationaal jullie plannen hebben doorkruist. Ze waren niet te voorzien. Verstandig om even pas op de plaats te maken. Die beslissing geeft ook rust. Hopelijk wordt de komende maanden jullie huis alsnog verkocht en sluit alles weer mooi aan. Voorjaar 2023 zou dan zomaar de nieuwe lente in jullie leven kunnen worden 😊
    Groet, Gijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.