Goed nieuws over ons Reisavontuur !

We hebben fantastisch nieuws en de reiskriebels gieren door ons lijf. 

Tijdens onze heerlijke vakantie in Spanje en Frankrijk in mei/juni kwamen de juiste kijkers die kopers werden en dus is ons huis verkocht. En aangezien de bedenktijd voorbij is, is de verkoop nu echt definitief. 

Dat betekent dat we weer gericht kunnen toeleven naar ons reisavontuur door Europa. Nog wel wat rustig aan want de datum van oplevering is nog in overleg. Dat heeft als voordeel dat we nog rustig verder kunnen ont-spullen. Want ja, als we door ons huis lopen realiseren we ons dat we echt nog wel veel te doen hebben en de kringloopwinkel nog heel blij van ons gaat worden. 

Een ander voordeel is dat we wachten met de aanschaf van een andere caravan tot het seizoen voorbij is (en dat kan toch weer aardig wat euros in prijs schelen). Dit komt ook niet aan op een maand eerder of later want de huidige caravan is prima om eventueel mee te beginnen. 

Kortom: de plannen worden weer levendig en zo af en toe is er wellicht weer wat te melden. We begrijpen natuurlijk dat jullie reikhalzend uitkijken naar onze reisverhalen. Dus zodra dat echt in beeld komt melden we ons weer. Stay tuned!

16 gedachten over “Goed nieuws over ons Reisavontuur !”

  1. Das heel mooi nieuws voor jullie, maar na zoveel jaren daar te hebben gewoond zal een “afscheid” van je huis toch wel wat “doen” denk zo. Maar nu maar verder denken en dromen!
   lieve groet van Carel en Ute

 1. Van harte gefeliciteerd met de verkoop van het huis.
  Nu komt de drukte pas om de hoek kijken!
  Veel succes en veel plezier met het zoeken naar een qua inrichting geschikte en goede caravan.

 2. Mooi, gelukkig dat het nu verkocht is en jullie door kunnen gaan met jullie plannen. Wij zijn nu al een kleine 2 maanden onderweg met de camper en hebben het regelmatig over jullie .Wij staan echter meestal maar 1 of 2 dagen op een plek en dan is een camper ideaal. Met jullie manier van reizen is inderdaad een caravan en auto beter.. de door jou aangeraden navigatiesysteem Garmin Dezl werkt goed!
  We zijn nieuwsgierig naar jullie volgende stappen en zullen jullie blijven volgen,

  Succes ,
  Roelof en Anita

 3. Wat een feest dat jullie huis is verkocht en het avontuur weer aan de horizon lonkt. Succes met de verdere voorbereidingen.

  Liefs, Petra

 4. Heb ik nu goed begrepen dat jullie nu geen vast huis neer hebben en in de caravan gaan wonen?
  Als dit zo is vind ik dat heel gedurft.
  Volg graag jullie reis.
  Wij kamperen ook en gaan een week of 6 / 7 in het voorjaar naar Spanje/ frankrijk.
  Altijd leuk om de campings te bekijken waar jullie ervaring mee hebben.
  Groet van lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.