Go with the flow..

Ons wordt vaak de vraag gesteld “wat is het plan” of “wat is jullie eerste bestemming”. En het mooie is: dat weten we niet precies. We schatten in dat we vlak na het hoogseizoen vertrekken en we hebben geen notie waar het dan fijn vertoeven is vanwege het weer of andere omstandigheden. Kortom: we zien wel en we gaan waar het leuk lijkt. En het motto voor de reis is dan ook geworden “Go with the flow”. Met dank aan Andries van Mons Ink voor de snelle reactie (gisteren laten weten en vandaag viel een klant uit en konden we terecht, terwijl hij normaal maanden vooruit vol zit). We vonden dit een mooie gelegenheid om dit motto vast te laten leggen met een mooie tattoo op onze armen (beide dezelfde op dezelfde plaats).

En vandaag is ons huis, waar we 20 jaar met enorm groot plezier hebben gewoond, online gegaan voor de verkoop: zie FUNDA


4 gedachten over “Go with the flow..”

  1. Goede morgen, wat leuk samen dezelfde tattoo, ben nu nieuwschierig hoor😂😂, veel succes met de verkoop van jullie mooie huis, hoop nog veel te lezen van jullie mooie avontuur, fijne dag groetjes uit Oss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.