Oefenen met bagage en videografie

Op dit moment zijn we op vakantie. Dit hadden we al gepland voordat we besloten om (vanaf later dit jaar) langere tijd door Europa te reizen.

Dit is een mooie gelegenheid om de hoeveelheid bagage die we willen meenemen te testen. En eigenlijk constateren we dat we ruim voldoende ruimte en gewicht over hebben. Er zijn nog wat zaken die toegevoegd zullen worden. En uiteindelijk willen we voor het grote avontuur de huidige caravan verkopen en een “iets” grotere met wat meer voorzieningen aanschaffen.

Wat we ook testen en oefenen is het maken en bewerken van opnamen met de pas aangeschafte drone (DJI MINI 2). Uiteraard willen we de mooiste beelden maken van ons avontuur om te delen. Het eerste bewerkte filmpje met de drone gemaakt kan je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.